#biológiailag lebomló




 

"A fenntartható vendéglátás legfontosabb lépése, hogy kezdjék el"

Az étterembe járók igénye megnőtt az egészségesebb és környezetet kevésbé terhelő ételekre, ráadásul a koronavírus-járvány most lökést adott olyan szemléletváltásnak is, mint az alapanyagok helyi termelőktől beszerzése. Ezekről, vagyis a zöld vendéglátásról beszélgettünk Szabó Eszterrel, a Felelős Gasztrohős Alapítvány kommunikációs vezetőjével, és Patai Zoltánnal, a NetPincér ügyvezetőjével.

Dobos Emese Dobos Emese






Olyan sörösüveg jön, amilyet még nem láttunk
 

Olyan sörösüveg jön, amilyet még nem láttunk

A dán Carlsberg sörgyártó a világon először biológiailag lebomló üveget fejleszt. A fenntartható forrásból származó fa-, illetve papírrostokból készülő sörösüveg a hírek szerint nagyon könnyű lesz és három év múlva már be is vezethetik.

hvg.hu hvg.hu